Een vegetarisch recept waar iedereen van smult. Je mist het vlees niet eens in dit gerecht. Gevuld met heerlijke kraakverse groenten van bij ons samen met een hemelse groentesaus in combinatie met ricotta. Wat zou je nog meer willen?
Snijd de courgette en aubergine in dunne plakjes van ongeveer 2-3 mm dik.
Doe de groentensaus in een steelpan en warm deze zacht op.
Snijd enkele takjes basilicum mooi fijn en voeg deze toe aan de groentensaus. Proef en kruid eventueel bij met peper en zout.
Verhit een pan met een scheutje olijfolie en bak hier de courgette en aubergine kort in aan.
Leg de plakjes aubergine en courgette op een snijplank op elkaar en beleg deze met de ricotta en de rucola, rol ze nadien mooi op en steek er eventueel een tandenstoker in zodat ze niet terug open rollen.
Leg de rolletjes naast elkaar in een ovenschaal, kruid ze met peper en zout zet ze gedurende 8 minuten in de voorverwarmde oven.
Controleer de saus en houd ze warm op een zacht vuur.
Haal de involtini's uit de oven.
Dresseer ze op een bord, lepel er enkele lepels saus over en werk af met wat olijfolie.
Lokkal is de online versmarkt voor lokaal en ambachtelijk eten. Bestel jouw boodschappen via de app bij zorgvuldig geselecteerde boeren en smaakmakers en krijg ze kraakvers aan huis geleverd.
Download nu de app!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.