Menu
Terug naar het overzicht

Vegetarische involtini van aubergine en courgette

Een heerlijk vegetarisch gerecht waar iedereen van smult.

Categorie
Hoofdgerechten
This is some text inside of a div block.
Tijd
30 minuten

Instructies

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Snijd de courgette en aubergine in dunne plakjes van ongeveer 2-3 mm dik.
  3. Doe de groentensaus in een steelpan en warm deze zacht op.
  4. Snijd enkele takjes basilicum mooi fijn en voeg deze toe aan de groentensaus. Proef en kruid eventueel bij met peper en zout.
  5. Verhit een pan met een scheutje olijfolie en bak hier de courgette en aubergine kort in aan.
  6. Leg de plakjes aubergine en courgette op een snijplank op elkaar en beleg deze met de ricotta en de rucola, rol ze nadien mooi op en steek er eventueel een tandenstoker in zodat ze niet terug open rollen.
  7. Leg de rolletjes naast elkaar in een ovenschaal, kruid ze met peper en zout zet ze gedurende 8 minuten in de voorverwarmde oven.
  8. Controleer de saus en houd ze warm op een zacht vuur.
  9. Haal de involtini's uit de oven.
  10. Dresseer ze op een bord, lepel er enkele lepels saus over en werk af met wat olijfolie.
  11. Dien op.

This is a recipe by
Vegetarische involtini van aubergine en courgette
View all my recipes
Recipe Tags:

Heb je deze al geprobeerd?

De versmarkt-app voor beter eten van bij ons.

Lokkal is de online versmarkt voor lokaal en ambachtelijk eten. Bestel jouw boodschappen via de app bij zorgvuldig geselecteerde boeren en smaakmakers en krijg ze kraakvers aan huis geleverd.

Download nu de app!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.