Menu
Terug naar het overzicht

Vegan sea burger met remouladesaus en olijfpuree

Het moet niet altijd een hamburger zijn.

Categorie
Hoofdgerechten
This is some text inside of a div block.
Tijd
40 minuten

Instructies

Bereiding

  1. Schil de aardappelen en kook ze gaar in licht gezouten water.
  2. Kook de eieren gedurende 8 minuten en pel ze nadien.
  3. Plet ze in een kom met behulp van een vork.
  4. Snijd de sjalot, kappers, augurken, bieslook, kervel, peterselie fijn en voeg ze toe aan de eieren. Meng er 2 eetlepels mayonaise onder, kruid met peper en zout.
  5. Pluk enkele bladeren van de eikenbladsla, was grondig. Scheur ze in grove stukken en houd apart in een mengkom.
  6. Verhit een scheutje olijfolie in een pan en bak de sea burger goudbruin langs elke kant op een middelhoog vuur.
  7. Giet in tussentijd de aardappelen af, Voeg een scheut room toe en maak er een smeuïge puree van, kruid met peper en zout.
  8. Dresseer de sea burger op een bord, leg daarnaast de puree en de remouladesaus.
  9. Meng enkele druppels olijfolie onder de salade en dresseer ook dit op bord. Werk af met enkele plukjes kervel.
  10. Dien op.

This is a recipe by
Vegan sea burger met remouladesaus en olijfpuree
View all my recipes
Recipe Tags:

Heb je deze al geprobeerd?

De versmarkt-app voor beter eten van bij ons.

Lokkal is de online versmarkt voor lokaal en ambachtelijk eten. Bestel jouw boodschappen via de app bij zorgvuldig geselecteerde boeren en smaakmakers en krijg ze kraakvers aan huis geleverd.

Download nu de app!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.