Menu
Terug naar het overzicht

Tortelloni met truffel, babyspinazie en oregano

Heerlijk Italiaanse pasta

Categorie
Hoofdgerechten
This is some text inside of a div block.
Tijd
30 minuten

Instructies

Bereiding

  1. Breng een pot met ruim gezouten water aan de kook.
  2. Snipper de sjalot fijn en pel de look, verwijder het binnenste van de look en snijd ook deze fijn. Dit kan ook met behulp van een lookpers.
  3. Pluk enkele takjes oregano en snijd ook deze fijn.
  4. Verwarm een kookpot met een scheutje olijfolie en stoof de sjalot, look en oregano glazig.
  5. Was ondertussen de babyspinazie in een grote kom of lavabo met water, laat uitlekken.
  6. Kook de pasta gaar in het water volgens de aanwijzing op de verpakking, let erop dat het water niet te hard kookt anders kan de pasta openbarsten en loopt de vulling eruit.
  7. Voeg als de sjalot en look glazig zijn een scheutje room toe, laat kort inkoken en kruid met peper en zout. Voeg de babyspinazie toe, laat 1 minuut meestoven en zet de pot van het vuur, roem om. Door de warmte van de pot gaart de spinazie verder.
  8. Giet de pasta af voeg deze bij de spinazie, meng alles voorzichtig onder elkaar.
  9. Neem een diep bord en verdeel de tortelloni en spinazie.
  10. Werk af met peper en enkele druppels olijfolie.
  11. Dien op.

This is a recipe by
Tortelloni met truffel, babyspinazie en oregano
View all my recipes
Recipe Tags:

Heb je deze al geprobeerd?

De versmarkt-app voor beter eten van bij ons.

Lokkal is de online versmarkt voor lokaal en ambachtelijk eten. Bestel jouw boodschappen via de app bij zorgvuldig geselecteerde boeren en smaakmakers en krijg ze kraakvers aan huis geleverd.

Download nu de app!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.