Menu
Terug naar het overzicht

Tomatenrisotto

Lekker vegetarisch

Categorie
Hoofdgerechten
This is some text inside of a div block.
Tijd
30 minuten

Instructies

Bereiding

  1. Verwarm zowel de groentenbouillon als de tomatensaus in een steelpan en houd het tegen het kookpunt.
  2. Snijd de ui en paprika fijn en stoof deze aan in een scheutje olijfolie.
  3. Voeg na een 2 tal minuten de rijst toe en laat deze kort even mee stoven.
  4. Blus de rijst met een scheutje witte wijn en laat deze inkoken.
  5. Bevochtig vervolgens met de warme groentenbouillon, afwisselend met de tomatensaus.
  6. Zet het vuur middelhoog en voeg onder voortdurend roeren af en toe wat bouillon toe als de rijst alles geabsorbeerd heeft.
  7. Voeg vervolgens terug wat bouillon toe.
  8. Herhaal dit proces tot de rijst gaar is en alle bouillon heeft opgenomen.
  9. Snijd in tussentijd de tomaat in fijne blokjes en houd apart.
  10. Voeg als de rijst gaar is de tomatenblokjes toe en meng onder elkaar. Proef en kruid met peper en zout.
  11. Dien de risotto op en werk af met een flinke scheut olijfolie.

This is a recipe by
Tomatenrisotto
View all my recipes
Recipe Tags:

Heb je deze al geprobeerd?

De versmarkt-app voor beter eten van bij ons.

Lokkal is de online versmarkt voor lokaal en ambachtelijk eten. Bestel jouw boodschappen via de app bij zorgvuldig geselecteerde boeren en smaakmakers en krijg ze kraakvers aan huis geleverd.

Download nu de app!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.