Menu
Terug naar het overzicht

Toast Kannibaal

Met een heel kleine inspanning tover je zo de enige échte toast kannibaal op tafel!

Categorie
Voorgerechten
This is some text inside of a div block.
Tijd
30 minuten

Instructies

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Snijd 2 mooie grote sneden boerenbrood van circa 1.5 cm dik, leg deze in een ovenschaal en strijk ze even in met olijfolie.
  3. Bak ze gedurende 7 minuten in de voorverwarmde oven.
  4. Kuis de sjalot en snijd er lange fijne balkjes (julienne) van, houd apart.
  5. Snijd de augurken overlangs in 3, hak de kappers grof. Houd beiden garnituren apart.
  6. Haal de toasts uit de oven en laat deze even afkoelen.
  7. Neem de voorverpakte ijsbergsalade, doe deze in een mengkom. Besprenkel met weinig olijfolie, peper en zout en voeg wat van de mosterdvinaigrette toe.
  8. Meng alles mooi onder elkaar en houd apart.
  9. Besmeer de toasts rijkelijk met de preparé, dresseer nadien mooi de voorbereide garnituren op de toast. Sjalot, augurk en kappers.
  10. Werk af met enkele takjes peterselie.
  11. Dresseer de toast op bord, leg de salade ernaast en werk deze af met tuinkers.
  12. Dien op.

This is a recipe by
Toast Kannibaal
View all my recipes
Recipe Tags:

Heb je deze al geprobeerd?

De versmarkt-app voor beter eten van bij ons.

Lokkal is de online versmarkt voor lokaal en ambachtelijk eten. Bestel jouw boodschappen via de app bij zorgvuldig geselecteerde boeren en smaakmakers en krijg ze kraakvers aan huis geleverd.

Download nu de app!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.