Menu
Terug naar het overzicht

Thai beef salade

Lekker, gezond en makkelijk!

Categorie
Hoofdgerechten
This is some text inside of a div block.
Tijd
30 minuten

Instructies

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
  2. Verhit een pan op het vuur met een scheut olijfolie, bak hierin het vlees goudbruin langs elke kant.
  3. Maak in tussentijd de marinade. Meng de ketchup, mosterd, water en weinig olijfolie tot een egale massa, houd apart.
  4. Leg het vlees in de marinade als het gebakken is en laat het hierin afkoelen. Draai het vlees regelmatig om zodat er overal voldoende marinade rondhangt.
  5. Schil de rammenas met behulp van een dunschiller. Kuis nadien ook de rode ui op.
  6. Snijd vervolgens de paksoi, Chinese kool, rammenas en rode ui mooi fijn, doe het in een mengkom.
  7. Voeg een scheutje olijfolie toe aan de mengkom en zet alles onder elkaar.
  8. Giet de rijst af, laat even afkoelen en voeg het nadien toe aan de groenten.
  9. Neem een diepe kom en dresseer onderaan de groenten met de rijst.
  10. Snijd het vlees in dunne plakjes en leg dit trapsgewijs op de rijstmengeling. Lepel er enkele lepels marinade over.
  11. Werk de salade bovenaan af met fijngesneden lente ui en enkele takjes koriander.
  12. Dien op.

This is a recipe by
Thai beef salade
View all my recipes
Recipe Tags:

Heb je deze al geprobeerd?

De versmarkt-app voor beter eten van bij ons.

Lokkal is de online versmarkt voor lokaal en ambachtelijk eten. Bestel jouw boodschappen via de app bij zorgvuldig geselecteerde boeren en smaakmakers en krijg ze kraakvers aan huis geleverd.

Download nu de app!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.