Menu
Terug naar het overzicht

Tataki van zalm met zure room en kaviaar

Tataki, een bereidingswijze uit de Japanse keuken waarbij vlees of vis kort gebakken of geroosterd wordt.

Categorie
Hoofdgerechten
This is some text inside of a div block.
Tijd
15 minuten

Instructies

Bereiding

  1. Haal de zalm uit de verpakking en snijd het donkere vetgedeelte weg.
  2. Wrijf de zalm in met olifolie en brand de zalm mooi langs de boven en onderkant met behulp van een gasbrander. (Als je dit niet hebt kan je de zalm ook zeer kort maar hevig aankleuren in een pan met een scheutje olijfolie)
  3. Zet de zalm nu in de frigo tot net voor we gaan dresseren.
  4. Meng de zure room met wat grof gemalen peper en houd apart. Snijd de lente ui zeer fijn en zet deze in koud water.
  5. Haal de zalm uit de frigo en snijd deze in dunne plakjes ' tranches '.
  6. Dresseer trapsgewijs in een bord. Lepel hierover de zure room en werk af met de crispy lente uit en een flinke lepel kaviaar.
  7. Dien op

This is a recipe by
Tataki van zalm met zure room en kaviaar
View all my recipes
Recipe Tags:

Heb je deze al geprobeerd?

De versmarkt-app voor beter eten van bij ons.

Lokkal is de online versmarkt voor lokaal en ambachtelijk eten. Bestel jouw boodschappen via de app bij zorgvuldig geselecteerde boeren en smaakmakers en krijg ze kraakvers aan huis geleverd.

Download nu de app!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.