Menu
Terug naar het overzicht

Tartaar van zalm met griekse yoghurt en komkommer

Dit voorgerecht is gewoon pure verwennerij

Categorie
Voorgerechten
This is some text inside of a div block.
Tijd
20 minuten

Instructies

Bereiding

  1. Snijd de komkommer en sjalot in zeer fijne brunoise, houd apart.
  2. Verwijder vervolgens het grijs/bruine gedeelte van de zalm.
  3. Snijd de rest van de zalm in blokjes, meng dit onder de komkommer en sjalot.
  4. Kruid de griekse yoghurt met peper en zout en houd dit even opzij.
  5. Besprenkel de tartaar met enkele druppels olijfolie, kruid met peper en zout en meng alles mooi onder elkaar.
  6. Dresseer de tartaar in het midden van een bord, lepel er subtiel enkele lepels griekse yoghurt naast.
  7. Werk af met weinig rasp van limoen en tuinkers.
  8. Dien op.

This is a recipe by
Tartaar van zalm met griekse yoghurt en komkommer
View all my recipes
Recipe Tags:

Heb je deze al geprobeerd?

De versmarkt-app voor beter eten van bij ons.

Lokkal is de online versmarkt voor lokaal en ambachtelijk eten. Bestel jouw boodschappen via de app bij zorgvuldig geselecteerde boeren en smaakmakers en krijg ze kraakvers aan huis geleverd.

Download nu de app!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.