Menu
Terug naar het overzicht

Tagliata di manzo met rozemarijn aardappeltjes

Heerlijk dunne plakjes zacht rundvlees die smelten op je tong, smakelijk!

Categorie
Hoofdgerechten
This is some text inside of a div block.
Tijd
50 minuten

Instructies

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Was de aardappelen en snijd ze nadien in 4. Leg ze in een ovenschaal met een scheutje olijfolie, peper, zout en een takje rozemarijn. Houd er rekening mee dat de aardappelen 30-35 minuten in de oven moeten.
  2. Was de spinazie.
  3. Snipper de sjalot fijn en snijd de kerstomaatjes in 2.
  4. Verhit een scheutje olijfolie in een pan en stoof de sjalot aan, voeg na enkele minuten de kerstomaatjes toe en bak ze kort mee. Kruid met peper en zout en houd apart.
  5. Voeg de spinazie toe en roer deze onder de tomaat en sjalot. De spinazie zal garen door de warmte van de pan.
  6. Verhit een pan met een scheutje olijfolie en bak het vlees hier mooi langs elke kant in aan.
  7. Leg het vlees een 5 tal minuten mee in de ovenschaal van de aardappelen.
  8. Haal het vlees en de aardappelen uit de oven. Snijd het vlees in dunne lapjes en dresseer op bord. Dresseer hierop de groenten en leg er de ovenaardappelen bij. Werk af met grof gemalen peper en zout.
  9. Dien op.

This is a recipe by
Tagliata di manzo met rozemarijn aardappeltjes
View all my recipes
Recipe Tags:

Heb je deze al geprobeerd?

De versmarkt-app voor beter eten van bij ons.

Lokkal is de online versmarkt voor lokaal en ambachtelijk eten. Bestel jouw boodschappen via de app bij zorgvuldig geselecteerde boeren en smaakmakers en krijg ze kraakvers aan huis geleverd.

Download nu de app!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.