Menu
Terug naar het overzicht

Strozzapreti met champignons en olijf

Deze gedraaide pastasoort is makkelijker te herkennen aan zijn atypisch uiterlijk.

Categorie
Hoofdgerechten
This is some text inside of a div block.
Tijd
25 minuten

Instructies

Bereiding

  1. Snipper de sjalot en look fijn. Snijd de champignons in grove stukken.
  2. Breng een kookpot met water aan de kook, voeg een snuif zout toe en kook de pasta gaar volgens de aanwijzing op de verpakking.
  3. Zet een pan op het vuur, voeg een scheutje olijfolie toe en bak de sjalot en champignon aan. Kruid met peper en zout.
  4. Giet de pasta af als deze gaar is maar houd wat pastawater apart.
  5. Voeg de pasta toe aan de pan met champignons alsook 20 gram van de olijftapenade.
  6. Meng alles goed onder elkaar en voeg een klontje boter, samen met 30 gram pastawater toe. Laat dit even inkoken en kruid nogmaals indien nodig.
  7. Werk het geheel af met rasp van citroen.
  8. Dien op.

This is a recipe by
Strozzapreti met champignons en olijf
View all my recipes
Recipe Tags:

Heb je deze al geprobeerd?

De versmarkt-app voor beter eten van bij ons.

Lokkal is de online versmarkt voor lokaal en ambachtelijk eten. Bestel jouw boodschappen via de app bij zorgvuldig geselecteerde boeren en smaakmakers en krijg ze kraakvers aan huis geleverd.

Download nu de app!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.