Menu
Terug naar het overzicht

Soepje van seizoensandijvie met zure room en pistache

Lekker, gezond & vullend. Meer moet dat niet zijn toch?

Categorie
Hoofdgerechten
This is some text inside of a div block.
Tijd
40 minuten

Instructies

Bereiding

  1. Schil de aardappelen en snijd in grove stukken.
  2. Kuis de ajuin en snijd ook deze in grove stukken.
  3. Verhit een klont boter in een kookpot en stoof de groenten op middelhoog vuur aan. Voeg enkele takjes tijm toe.
  4. Bevochtig met de groentenbouillon. Kook gaar onder deksel gedurende 25 minuten.
  5. Was in tussentijd de bladeren andijvie en snijd deze fijn.
  6. Voeg na 25 minuten de andijvie toe, laat 1 minuut mee koken en mix nadien de soep. Kruid af met peper en zout.
  7. Zeef vervolgens de soep. (Hierdoor krijgen we een mooie egale massa).
  8. Dresseer de soep in een diepe kom en werk af met de pistache-olie en enkele lepels zure room.
  9. Dien op.

This is a recipe by
Soepje van seizoensandijvie met zure room en pistache
View all my recipes
Recipe Tags:

Heb je deze al geprobeerd?

De versmarkt-app voor beter eten van bij ons.

Lokkal is de online versmarkt voor lokaal en ambachtelijk eten. Bestel jouw boodschappen via de app bij zorgvuldig geselecteerde boeren en smaakmakers en krijg ze kraakvers aan huis geleverd.

Download nu de app!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.