Menu
Terug naar het overzicht

Slasoep met chips van gandaham

Een unieke en zachte soep

Categorie
Soepen
This is some text inside of a div block.
Tijd
20 minuten + 30 minuten garen

Instructies

De chips

  1. Verhit de oven voor op 180°C
  2. Leg de sneetjes gandaham op een met bakpapier beklede ovenschaal en bak de ham gedurende 10 minuten. Haal ze uit de oven, de ham gaat krokant worden naarmate ze afkoelt, houd apart.

De slasoep

  1. Maak een kruidenbundeltje van de kruiden (tijm, peterseliestengels en laurier). Doe dit handig met behulp van een bindkoord of doe het eventueel in een theezakje.
  2. Snijd de ajuin in grove stukken.
  3. Verhit een klont boter in een stoofpot. Voeg de ajuin toe en stoof aan (niet kleuren).
  4. was in tussentijd de sla prei en selder snijd ook deze in grove stukken, voeg de groenten toe en laat mee stoven.
  5. Voeg de bouillon en het kruidenbundeltje toe en kook alles gaar onder deksel gedurende 30 minuten.
  6. Mix de soep en kruid ze af, laat ze na het afkruiden nog even kort doorkoken.
  7. Mix nogmaals, dien op.

De afwerking

  1. Schep de soep in een kom.
  2. Werk af met de chips van ganda.
  3. Dien op.
This is a recipe by
Slasoep met chips van gandaham
View all my recipes
Recipe Tags:

No items found.

Heb je deze al geprobeerd?

De versmarkt-app voor beter eten van bij ons.

Lokkal is de online versmarkt voor lokaal en ambachtelijk eten. Bestel jouw boodschappen via de app bij zorgvuldig geselecteerde boeren en smaakmakers en krijg ze kraakvers aan huis geleverd.

Download nu de app!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.