Menu
Terug naar het overzicht

Romige knolseldersoep met grijze garnalen en dille

Romig soepje afgewerkt met garnalen en dille

Categorie
Soepen
This is some text inside of a div block.
Tijd
30 minuten

Instructies

Bereiding

  1. Snijd de onderkant van de knolselder eraf zodat deze stabiel staat op je snijplank.
  2. Snijd de knolselder in 4 en haal de buitenste schil eraf. Snijd de knolselder in grove stukken.
  3. Pel de ui en snijd ook deze in grove stukken.
  4. Verhit een pot met een scheut olijfolie of boter op het vuur. Stoof de ui en knolselder aan maar niet kleuren. Voeg een gepelde teen look en tijm toe, Laat mee stoven.
  5. Bevochtig met de groentenbouillon en voeg wat peper en zout toe.
  6. Laat gedurende 25 minuten gaarkoken onder deksel op een middelhoog vuur. ' Pruttelen '
  7. Neem enkele takjes dille en snijd deze fijn, houd apart. Dit is om de soep af te werken.
  8. Mix de soep als de groenten gaar zijn en voeg een scheutje room toe. Proef en kruid eventueel bij met peper en zout.
  9. Laat de soep nog even kort doorkoken.
  10. Dresseer de soep in een kom, werk af met de fijngesneden dille, de grijze garnalen en enkele druppels room.
  11. Dien op.

This is a recipe by
Romige knolseldersoep met grijze garnalen en dille
View all my recipes
Recipe Tags:

No items found.

Heb je deze al geprobeerd?

De versmarkt-app voor beter eten van bij ons.

Lokkal is de online versmarkt voor lokaal en ambachtelijk eten. Bestel jouw boodschappen via de app bij zorgvuldig geselecteerde boeren en smaakmakers en krijg ze kraakvers aan huis geleverd.

Download nu de app!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.