Menu
Terug naar het overzicht

Pompoensoep met chips van Gandaham

Zin om een feestelijke twist te geven aan pompoensoep? Met dit recept voeg je chips van Gandaham toe aan een klassieker, ideaal voor de feestdagen!

Categorie
Feestdagen
This is some text inside of a div block.
Tijd
15 minuten + 30 minuten koken

Instructies

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 170°C
  2. Kuis de ajuin en snijd deze in grove stukken, verhit vervolgens een scheutje olijfolie in een kookpot.
  3. Stoof de pompoen en de ajuin aan in de olijfolie, voeg het teentje look toe en laat mee stoven.
  4. Bevochtig vervolgens met de groentenbouillon.
  5. Laat het geheel gedurende 25 minuten gaarkoken onder deksel.
  6. Leg in tussentijd 2 sneetjes Ganda ham op een bakpapier in een ovenschaal.
  7. Bak dit in de oven gedurende 8 à 10 minuten, controleer af en toe, dit gaat snel.
  8. Haal de chips uit de oven als ze krokant zijn.
  9. Mix vervolgens de soep met behulp van een staafmixer, kruid af met peper en zout.
  10. Dien de soep op en leg op de rand van het bord een krokant sneetje Gandaham.

This is a recipe by
Pompoensoep met chips van Gandaham
View all my recipes
Recipe Tags:

Heb je deze al geprobeerd?

De versmarkt-app voor beter eten van bij ons.

Lokkal is de online versmarkt voor lokaal en ambachtelijk eten. Bestel jouw boodschappen via de app bij zorgvuldig geselecteerde boeren en smaakmakers en krijg ze kraakvers aan huis geleverd.

Download nu de app!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.