Een luxueus patatje dat een feest op je bord is! Dit Russische voorgerecht straalt weelde en heerlijkheid uit. Het enigste wat jij moet doen? Aardappelen koken en garneren naar smaak. Zo klaar, zo gepiept.
Meng wat peper en zout onder de zure room maar overdrijf niet met zout aangezien de kaviaar vrij ziltig van smaak is. Houd apart.
Snijd de bieslook fijn en meng 1/3 onder de zure room.
Haal 2 aardappelen uit het water als ze gaar zijn, snijd een dun schijfje van de aardappels zodat deze mooi blijven staan.
Snijd vervolgens 1/4 de van de bovenkant af.
Haal nu ook de 3de aardappel uit het water, verwijder de schil en prak deze fijn met een vork. meng er enkele lepels zure room onder en breng verder op smaak.
Dresseer de geprakte aardappel op de platte kant van de aardappel, lepel hierop een lepel zure room en tot slot de kaviaar.
Lokkal is de online versmarkt voor lokaal en ambachtelijk eten. Bestel jouw boodschappen via de app bij zorgvuldig geselecteerde boeren en smaakmakers en krijg ze kraakvers aan huis geleverd.
Download nu de app!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.