Menu
Terug naar het overzicht

Orechiette met rundsgehakt en zure room

Probeer eens het typische Italiaanse hoofdgerecht uit de Apulië regio, Bari. Het typerende pastarecept met gehakt en courgette is simpel maar bomvol smaak. Makkelijk in bereiding en perfect als avondeten. Buon appetito!

Categorie
Hoofdgerechten
This is some text inside of a div block.
Tijd
30 minuten

Instructies

Bereiding

  1. Kuis de sjalot en look en snijd deze mooi fijn. Was vervolgens de courgette en snijd ook deze in fijne brunoise.
  2. Verhit een kookpot met water en een snuifje zout. Kook hier de pasta in gaar volgens de aanwijzing op de verpakking.
  3. Giet de pasta af als deze gaar is.
  4. Verhit dezelfde kookpot met een scheutje olijfolie en stoof hierin de sjalot, look en courgette in gaar.
  5. Voeg enkele takjes oregano toe.
  6. Voeg nu het rundsgehakt toe en bak dit mee aan. Kruid goed af met peper en zout.
  7. Voeg de zure room toe en nadien de gekookte pasta.
  8. Meng het geheel mooi onder elkaar en voeg eventueel nog wat peper en zout toe indien nodig.
  9. Dien op.

This is a recipe by
Orechiette met rundsgehakt en zure room
View all my recipes
Recipe Tags:

Heb je deze al geprobeerd?

De versmarkt-app voor beter eten van bij ons.

Lokkal is de online versmarkt voor lokaal en ambachtelijk eten. Bestel jouw boodschappen via de app bij zorgvuldig geselecteerde boeren en smaakmakers en krijg ze kraakvers aan huis geleverd.

Download nu de app!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.