Menu
Terug naar het overzicht

Oosterse wok met rijst en sweet chili

Belgische rijst met een Oosterse touch, smakelijk!

Categorie
Hoofdgerechten
This is some text inside of a div block.
Tijd
30 minuten

Instructies

Bereiding

  1. Kuis de sjalot en look, verwijder het middelste groene deel van de look.
  2. Zet een kookpot met water en zout op het vuur, dit is voor de rijst.
  3. Voeg als het water kookt de rijst toe en kook volgens de aanwijzing op de verpakking.
  4. Snijd de sjalot in julienne (ongeveer even groot als de groenten in de voorverpakte wokmix).
  5. Snijd de look zeer fijn.
  6. Verhit een scheutje olijfolie in een wokpan.
  7. Stoof de sjalot en look goed aan op hoge temperatuur.
  8. Voeg de wokmix toe en roer alles door elkaar.
  9. Laat alles mooi bakken gedurende 7 minuten.
  10. Kruid met peper en zout.
  11. Voeg als de groenten beetgaar zijn de rijst toe en haal van het vuur.
  12. Roer alles door elkaar, proef en voeg eventueel nog kruiding toe.
  13. Dresseer alles in een diep bord en werk af met sweet chili saus.
  14. Dien op.

This is a recipe by
Oosterse wok met rijst en sweet chili
View all my recipes
Recipe Tags:

Heb je deze al geprobeerd?

De versmarkt-app voor beter eten van bij ons.

Lokkal is de online versmarkt voor lokaal en ambachtelijk eten. Bestel jouw boodschappen via de app bij zorgvuldig geselecteerde boeren en smaakmakers en krijg ze kraakvers aan huis geleverd.

Download nu de app!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.