Menu
Terug naar het overzicht

Mousse van karamel chocolade

Een chocolade mousse is iets waar jong en oud fan van is. Simpel, makkelijk in bereiding en om je vingers van af te likken. Voeg alle ingrediënten simpelweg toe in één pot, verdeel de mousse in potjes en laat ze erna nog even voor 30 minuten opstijven. Een fluitje van een cent!

Categorie
Desserten
This is some text inside of a div block.
Tijd
20 minuten + 30 minuten opstijven

Instructies

Bereiding

  1. Smelt de chocolade au bain marie.
  2. Klop de eieren, eidooier en suiker luchtig in de keukenrobot.
  3. Klop de room lobbig op, houd apart.
  4. Meng de chocolade onder het eimengsel.
  5. Spatel er tot slot luchtig de lobbig opgeklopte room onder.
  6. Verdeel de mousse in gewenste potjes of glazen.
  7. Laat 30 minuten opstijven in de koelkast.
  8. Werk af met een stukje geraspte chocolade.
  9. Dien op.

This is a recipe by
Mousse van karamel chocolade
View all my recipes
Recipe Tags:

Heb je deze al geprobeerd?

De versmarkt-app voor beter eten van bij ons.

Lokkal is de online versmarkt voor lokaal en ambachtelijk eten. Bestel jouw boodschappen via de app bij zorgvuldig geselecteerde boeren en smaakmakers en krijg ze kraakvers aan huis geleverd.

Download nu de app!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.