Menu
Terug naar het overzicht

Spinaziesoep

Lekker, gezond & Belgisch

Categorie
Soepen
This is some text inside of a div block.
Tijd
30 minuten

Instructies

Bereiding

  1. Kuis de uien, de prei en de stengels selder zodat al het zand of onzuiverheden verwijderd zijn.
  2. Snijd ze nadien in grove stukken.
  3. Verhit een klont boter in een kookpot en voeg de groenten toe.
  4. voeg de takjes basilicum toe.
  5. Stoof de groenten gaar op een matig vuur maar laat ze niet kleuren.
  6. Kruid met peper en zout.
  7. Bevochtig met de groentenbouillon.
  8. Kook gaar gedurende 20 minuten op een matig vuur onder deksel.
  9. Mix de soep en voeg eventueel nog wat peper en zout toe indien nodig.
  10. Voeg de spinazie toe en mix ook deze kort mee, we doen dit pas op het einde zodat we een mooie frisgroene kleur bekomen.
  11. Zeef de soep indien nodig.
  12. Dien op.

This is a recipe by
Spinaziesoep
View all my recipes
Recipe Tags:

Heb je deze al geprobeerd?

De versmarkt-app voor beter eten van bij ons.

Lokkal is de online versmarkt voor lokaal en ambachtelijk eten. Bestel jouw boodschappen via de app bij zorgvuldig geselecteerde boeren en smaakmakers en krijg ze kraakvers aan huis geleverd.

Download nu de app!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.