Menu
Terug naar het overzicht

Haverpannenkoek met limoencactus yoghurt en framboos

Ook heerlijk als ontbijt.

Categorie
Desserten
This is some text inside of a div block.
Tijd
15 minuten

Instructies

Bereiding

  1. Mix de haver quinoa mengeling in de keukenblender tot het mooi fijn is, voeg nadien het ei, de melk en de banaan toe, mix dit nogmaals tot een lekker beslag.
  2. Verhit een pan op het vuur met een klontje boter.
  3. Schep als de boter gesmolten is 2 à 3 soeplepels van het beslag in het midden van de pan en laat dit op een middelhoog vuur bakken gedurende +/- 2 minuten, draai nadien om en doe hetzelfde.
  4. Herhaal dit proces tot je een 3 tal pannenkoeken per persoon hebt.
  5. Dresseer de pannenkoeken op elkaar, voeg de limoencactus yoghurt en de frambozen toe en werk af met enkele takjes munt.
  6. Optioneel kan je nog wat agavesiroop toevoegen als je het graag wat zoeter hebt.
  7. Dien op.

This is a recipe by
Haverpannenkoek met limoencactus yoghurt en framboos
View all my recipes
Recipe Tags:

Heb je deze al geprobeerd?

De versmarkt-app voor beter eten van bij ons.

Lokkal is de online versmarkt voor lokaal en ambachtelijk eten. Bestel jouw boodschappen via de app bij zorgvuldig geselecteerde boeren en smaakmakers en krijg ze kraakvers aan huis geleverd.

Download nu de app!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.