Haverpannenkoek met limoencactus yoghurt en framboos
Een ontbijt waar je heerlijk mee wakker wordt. Dit koolhydraatarm recept heb je binnen de 15 minuten klaar wat perfect is wanneer je niet veel tijd hebt in de ochtend. De limoencactus geeft het die extra touch waardoor je je pannenkoek naar het volgende level brengt.
Mix de haver quinoa mengeling in de keukenblender tot het mooi fijn is, voeg nadien het ei, de melk en de banaan toe, mix dit nogmaals tot een lekker beslag.
Verhit een pan op het vuur met een klontje boter.
Schep als de boter gesmolten is 2 à 3 soeplepels van het beslag in het midden van de pan en laat dit op een middelhoog vuur bakken gedurende +/- 2 minuten, draai nadien om en doe hetzelfde.
Herhaal dit proces tot je een 3 tal pannenkoeken per persoon hebt.
Dresseer de pannenkoeken op elkaar, voeg de limoencactus yoghurt en de frambozen toe en werk af met enkele takjes munt.
Optioneel kan je nog wat agavesiroop toevoegen als je het graag wat zoeter hebt.
Dien op.
This is a recipe by
Haverpannenkoek met limoencactus yoghurt en framboos
Lokkal is de online versmarkt voor lokaal en ambachtelijk eten. Bestel jouw boodschappen via de app bij zorgvuldig geselecteerde boeren en smaakmakers en krijg ze kraakvers aan huis geleverd.
Download nu de app!
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.