Menu
Terug naar het overzicht

Haute dog met witte pens en Brussels Ketjep

De hotdog getild naar een nieuw niveau, smakelijk!

Categorie
Hoofdgerechten
This is some text inside of a div block.
Tijd
20

Instructies

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 180°C.
  • Verhit een pan op het vuur, voeg een klont boter toe.
  • Bak de witte pensen goudbruin langs elke kant.
  • Doe in tussentijd 100 gram rode kool in een mengkom. Maak een marinade met 1 eetlepel honing, 1 eetlepel limoensap en 1 eetlepel water, meng en giet het over de rode kool. Houd apart.
  • Steek de hotdog broodjes gedurende 2 minuten in de voorverwarmde oven.
  • Haal de broodjes uit de oven, snij ze overlangs in.
  • Dresseer de witte pens in het broodje, leg daarop de gemarineerde rode kool.
  • Snijd enkele schijfjes appel en leg deze op de rode kool.
  • Dresseer de gecarameliseerde noten op de appel en werk af met de brussels ketjap sauzen.
  • Dien op.

This is a recipe by
Haute dog met witte pens en Brussels Ketjep
View all my recipes
Recipe Tags:

Heb je deze al geprobeerd?

De versmarkt-app voor beter eten van bij ons.

Lokkal is de online versmarkt voor lokaal en ambachtelijk eten. Bestel jouw boodschappen via de app bij zorgvuldig geselecteerde boeren en smaakmakers en krijg ze kraakvers aan huis geleverd.

Download nu de app!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.