Menu
Terug naar het overzicht

Gazpacho van waterkers en komkommer

Een verfrissend gerecht dat zowel warm als koud goed scoort! Dit verrukkelijk en super makkelijk recept is perfect als voorgerecht of voor tijdens de lunch. Ideaal voor vegetariërs en vol vitaminen. Gezond, licht en opwekkend recept dus!

Categorie
Voorgerechten
This is some text inside of a div block.
Tijd
20 minuten

Instructies

Bereiding

  1. Snijd de komkommer, appel en paksoi in grove stukken.
  2. Schil de limoen en snijd in 4.
  3. Snijd het onderste deel van de waterkers af, houd bovenaan enkele takjes apart als afwerking en voeg de rest bij de komkommer en appel.
  4. Duw de komkommer, appel, paksoi, limoen en waterkers door de sapcentrifuge.
  5. Meng een scheutje olijfolie onder het vocht, kruid met peper en zout.
  6. Schep enkele lepels van de gazpacho in een diep bord en werk af met de plukjes waterkers.
  7. Dien op.
This is a recipe by
Gazpacho van waterkers en komkommer
View all my recipes
Recipe Tags:

Heb je deze al geprobeerd?

De versmarkt-app voor beter eten van bij ons.

Lokkal is de online versmarkt voor lokaal en ambachtelijk eten. Bestel jouw boodschappen via de app bij zorgvuldig geselecteerde boeren en smaakmakers en krijg ze kraakvers aan huis geleverd.

Download nu de app!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.