Menu
Terug naar het overzicht

Fijn versneden coppa met crème van bloemkool

Een feestelijk voorgerecht.

Categorie
Feestdagen
This is some text inside of a div block.
Tijd
20 minuten

Instructies

Bereiding

  1. Kook de bloemkool gaar in gezouten water onder deksel.
  2. Dresseer de Coppa in het midden van het bord, kort tegen elkaar.
  3. Leg er enkele schepjes mosterd en sesamzaad tussen.
  4. Giet de bloemkool af als deze gaar is. Mix vervolgens mooi glad met behulp van een staafmixer en voeg eventueel een scheutje room toe.
  5. Kruid af met peper en zout.
  6. Leg ook enkele schepjes van de bloemkool crème op de Coppa.
  7. Werk tot slot het geheel af met enkele druppels van de pistache-olie
  8. Dien op.

This is a recipe by
Fijn versneden coppa met crème van bloemkool
View all my recipes
Recipe Tags:

Heb je deze al geprobeerd?

De versmarkt-app voor beter eten van bij ons.

Lokkal is de online versmarkt voor lokaal en ambachtelijk eten. Bestel jouw boodschappen via de app bij zorgvuldig geselecteerde boeren en smaakmakers en krijg ze kraakvers aan huis geleverd.

Download nu de app!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.