Menu
Terug naar het overzicht

Carpaccio van gambero rosso met kaviaar & zure room

Een voltreffer op elk feestmaal.

Categorie
Feestdagen
This is some text inside of a div block.
Tijd
10 minuten

Instructies

Bereiding

  1. Dresseer de carpaccio op bord.
  2. Leg de kaviaar speels op de carpaccio.
  3. Dresseer vervolgens ook de zure room op de carpaccio.
  4. Besprenkel het geheel met enkele druppels olijfolie, limoensap, peper en zout.
  5. Werk af met de tuinkers.
  6. Dien op.

This is a recipe by
Carpaccio van gambero rosso met kaviaar & zure room
View all my recipes
Recipe Tags:

Heb je deze al geprobeerd?

De versmarkt-app voor beter eten van bij ons.

Lokkal is de online versmarkt voor lokaal en ambachtelijk eten. Bestel jouw boodschappen via de app bij zorgvuldig geselecteerde boeren en smaakmakers en krijg ze kraakvers aan huis geleverd.

Download nu de app!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.