Menu
Terug naar het overzicht

Boerentoast met krab, radijs en appel

Een toast recept zoals geen ander! Dit lekkere gerecht is perfect tijdens je brunch of lunch. Deze frisse boterham is een echte showstopper tijdens je lunchpauze. Dit gezonde recept met de kraakverse krab, radijs en appel ga je elke middag willen eten.

Categorie
Salades
This is some text inside of a div block.
Tijd
20 minuten

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180°C
  • Snijd 2 sneden roggebrood van ongeveer 2 cm dik.
  • besmeer deze met enkele druppels olijfolie en leg ze in een ovenschaal.
  • Bak ze gedurende een 4 tal minuten in de voorverwarmde oven, het brood moet krokant langs boven zijn en zacht onderaan.
  • Haal de toasts uit de oven en laat ze even afkoelen. Snijd in tussentijd de radijzen en augurk in fijne plakjes, houd apart.
  • Verwijder het buitenste blad van de lente ui en snijd de rest fijn.
  • Snipper de bieslook fijn en houd ook deze apart.
  • Snijd tot slot de appel in julienne, dit doen we als laatste zodat de appel niet zal verkleuren. (wil je dit toch al op voorhand doen, voeg dan enkele druppels citroensap toe).
  • Smeer de toasts rijkelijk in met krabsalade en garneer verder af met de radijzen, augurken en lente ui, leg er tot slot speels de julienne van appel tussen en werk af met de fijngesneden bieslook.
  • Voeg tot slot nog wat versgemalen peper toe en dien op.

This is a recipe by
Boerentoast met krab, radijs en appel
View all my recipes
Recipe Tags:

Heb je deze al geprobeerd?

De versmarkt-app voor beter eten van bij ons.

Lokkal is de online versmarkt voor lokaal en ambachtelijk eten. Bestel jouw boodschappen via de app bij zorgvuldig geselecteerde boeren en smaakmakers en krijg ze kraakvers aan huis geleverd.

Download nu de app!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.