Menu
Terug naar het overzicht

Andijviestamppot met bloemenkaas

Van dit lekkere en smeuïge gerechtje ga je je vingers van willen aflikken. Het gezonde recept is perfect voor de vegetariërs onder ons. De stamppot heeft helemaal niet veel ingrediënten nodig en is super makkelijk te bereiden. Ideaal voor tijdens de grijze en regenachtige dagen!

Categorie
Hoofdgerechten
This is some text inside of a div block.
Tijd
40 minuten

Instructies

Bereiding

  1. Schil de aardappel en zoete aardappel, zet deze vervolgens op in licht gezouten water.
  2. Kook de eieren gedurende 3-4 minuten, giet ze nadien af en laat afkoelen in koud water.
  3. Was de andijvie en snijd deze nadien in fijne stukken, houd apart.
  4. Giet de aardappelen af als ze gaar zijn en maak er een stamppot van door wat melk en boter toe te voegen. Prak vervolgens de aardappelen met een vork of pureestamper. (Er mag nog wat structuur in zitten).
  5. Meng hieronder de fijngesneden andijvie en kruid met peper en zout.
  6. Verbrokkel het bloemenkaasje over de stamppot.
  7. Pel de eieren, snijd ze net voor het opdienen in 2 en dresseer ze nadien op het bloemenkaasje.
  8. Werk af met enkele druppels olijfolie en peper en zout.
  9. Dien op.

This is a recipe by
Andijviestamppot met bloemenkaas
View all my recipes
Recipe Tags:

Heb je deze al geprobeerd?

De versmarkt-app voor beter eten van bij ons.

Lokkal is de online versmarkt voor lokaal en ambachtelijk eten. Bestel jouw boodschappen via de app bij zorgvuldig geselecteerde boeren en smaakmakers en krijg ze kraakvers aan huis geleverd.

Download nu de app!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.