Onze smaakmakers

Lokale en ambachtelijke smaakmakers.

Lokkal wil lokaal en ambachtelijk eten makkelijker beschikbaar maken voor iedereen. Daarom werken we uitsluitend samen met boeren, telers en producenten uit België. Allemaal lokale en vaak kleinere specialisten in hun vakgebied én dat proef je! We noemen ze onze smaakmakers.

Ontdek alle smaakmakers in onze app

Van de bron tot het bord.

Onze producten zijn kraakvers. Dat krijgen we geregeld door ze rechtstreeks in te kopen bij onze smaakmakers. Wij bezorgen je boodschappen, recht van de bron, gekoeld bij jou thuis. Als dat niet gemakkelijk is!

Ontdek alle producten in de Lokkal-app
Lokale handelaars met kwalitatieve producten

Maak kennis met enkele van onze smaakmakers.

Ik wil zelf smaakmaker worden
Soepreme
Soepreme

Dagelijks verse soep , naar een hoger niveau getild door afkruiding en creativiteit. Een soeper combinatie!

Opius
Opius

Opius is opgericht door Leander & Lucas, beiden grote cocktail-fans. Hun doel is om mensen samen te brengen en hun visie op cocktails en spirits te wijzigen. Cocktails hoeven namelijk niet altijd alcoholisch te zijn.

JEAN Sur MER
JEAN Sur MER

JEAN sur MER wil iedereen de ontelbare schatten van onze eigenste Noordzee laten (her)ontdekken. Ze staan vooral bekend om hun heerlijke kibbelingen en fish & chips.

MIST Teas
MIST Teas

MIST is het verhaal van Dorien en Geert, een koppel, gepassioneerd door thee. Het assortiment van MIST bestaat onder meer uit Taiwanese, Chinese en Japanese thee. Daarnaast hebben ze ook een aanbod aan natuurlijke kruiden en vruchteninfusies.

MilkShop
MilkShop

De lekkerste hoeveproducten en desserts van de Kempen. Dat is MilkShop!

Belcampi
Belcampi

100% Belgische pasta! Met durum tarwe uit de Kempen.

Wijndomein Oud Conynsbergh
Wijndomein Oud Conynsbergh

Wijndomein Oud Conynsbergh in Boechout produceert witte, rode en schuimwijnen van 9 ha biologische wijngaarden gelegen in Boechout en Vremde.

Chardonnay Meerdael
Chardonnay Meerdael

Chardonnay Meerdal wil samen met de andere Belgische wijnbouwers onze wijncultuur nieuw leven in te blazen en terug op de wereldkaart te zetten.

Nona
Nona

NONA June is de eerste Belgische non-alcoholische spirit als alternatief voor de klassieke gin

Kaffefabrik
Kaffefabrik

Wij branden koffie. Uit de hele wereld. In hartje Mechelen. Wij zorgen voor verse Mechelse koffie. Zjat na zjat.

Jos Theys Boerderij
Jos Theys Boerderij

Kweken, slachten, rijpen én verpakken: Ik doe het allemaal in eigen beheer. Zo ben ik zeker dat onze kwaliteit behouden blijft.

Emi et Lou
Emi et Lou

Renaud en Christophe twee jeugdvrienden, allebei opgegroeid in het bedrijfsleven, en tegelijk levensgenieters die verlekkerd zijn op de zoetigheden van het ontbijt.

Mostaard Wostyn
Mostaard Wostyn

In 1869 begint Ivo-Jacob Wostyn in Torhout met de fabricatie van Mostaard Wostyn. Na zijn huwelijk vervoegt Désiré Wostyn de zaak in de toenmalige Gevangenisstraat (huidig Markt 25).

Braxatorium Parcensis
Braxatorium Parcensis

In 2012 ontstond het idee om het Heverlee-bier opnieuw te gaan brouwen en op de markt te brengen in Schotland. Brouwer Joris Brams, die opgroeide in de schaduw van de Abdij van Park vroeg zich af waarom de Abdij zelf geen bier produceerde.

I just love breakfast
I just love breakfast

Jarenlang smulden we van onze eigen granola. In al die jaren droomde ik van dat ochtendgeluk te kunnen delen. Een pluk-de-dagproject! Als dat eens zou kunnen… Die droom is nu al drie jaar werkelijkheid.

GR'EAT granola
GR'EAT granola

Met passie gebakken in ons kleine atelier in België met alleen de beste biologische ingrediënten, is elk recept ontwikkeld om de klok rond te rocken! Zoet of hartig, onze 8 smaken zullen uw smaakpapillen verrukken!

De Lelie
De Lelie

De eerste De Lelie producten zien het licht in 1932. Cornelius Bedeer en Mathilde Verbist gaan dan persoonlijk met hun melk en platte kaas van deur tot deur. Vanaf zijn 14 jaar helpt hun zoon Frans hen hierbij en de melktoer wordt een echt succes.

Camp's
Camp's

Camp's legt groenten in, maalt mosterds en maakt pickles. Al meer dan honderd jaar.

Think Tomato
Think Tomato

Mijn man Cédric en ik zijn allebei verzot op tomaten. Al jaren maak ik m’n eigen saus, en na elke maaltijd evalueerden we de smaak als echte fijnproevers. Steeds opnieuw sleutelde ik aan het recept, tot ik uiteindelijk op de perfecte saus botste: think tomato was geboren!

Bister
Bister

Bister is het verhaal van een merk dat vanaf zijn geboorte in 1926 de grootst mogelijke aandacht besteedt aan de kwaliteit van zijn producten. De ingrediëntenw

Fundo
Fundo

Marc, Maarten, Geert en Johan zijn 4 gepassioneerde foodies - die gezond en duurzaam gebruiksgemak naar uw keuken willen brengen.

Ekreep
Ekreep

Reeds jaren werken we zelf met kruiden en specerijen om eigen samenstellingen te maken voor ons professioneel gebruik. Door het jarenlange gebruik verkregen we bepaalde inzichten en ervaringen naar smaakcombinaties en "do's and don'ts" in deze materie.

Natura
Natura

Natura dankt zijn succes aan twee zaken: het gebruik van natuurlijke, kwalitatieve ingrediënten én de kennis die al sinds de oprichting in 1939, door vishandelaar Philippe Vryghem, wordt doorgegeven.

Save The Queen
Save The Queen

We werken nauw samen met onze bijenvrienden. In ruil voor hun gouden nectar draagt elke fles bij tot de bescherming en instandhouding van onze stedelijke bijenpopulaties

Kiss My Apéritifs
Kiss My Apéritifs

GENERATIES LANG, BOUWEND AAN ONZE ‘FARM TO TABLE’ WAARDEN. HET MENGEN VAN DE FIJNSTE WIJNEN EN DESTILLATEN MET VRUCHTEN EN KRUIDEN UIT DE VANDEKERKHOVE FAMILIETUIN.

Draver
Draver

Bruno en Hans sloegen de handen in mekaar en brachten een bier op de markt dat enerzijds een hommage is aan het rijke paardenverleden van Keerbergen en anderzijds een fijn degustatiemoment voor de bierliefhebber.

Brasserie de la Senne
Brasserie de la Senne

DE BIEREN VAN BRASSERIE DE LA SENNE ZIJN BIOLOGISCHE AMBACHTELIJKE BIEREN, ONGEFILTERD, VRIJ VAN TOEVOEGINGEN EN HERGIST OP FLES ZOALS IN HET VAT. DIT ZIJN ECHTE BIEREN MET KARAKTER, 100% MADE IN BRUSSELS

Joris Sweets
Joris Sweets

Suikerbakkerij Joris is een monument in de geschiedenis van de Belgische confiserie. Een Belgische gezins-onderneming opgericht in 1938 in de schaduw van Brussel.

JUCY
JUCY

Het idee om professioneel juices te ontwikkelen, is ontstaan tijdens mijn thesisjaar in Parijs. Vlakbij mijn appartement was er Judy (!), een hip lunchadresje, waar ik al gauw trouwe klant werd.

Broodbroeders
Broodbroeders

Steven en Johan startten Broodbroeders in 2015. Ze vonden nergens zulk lekker brood dan ze zelf maakten. Zonde dat dit niet met zo veel mogelijk anderen kon gedeeld worden.

Spelters Kroketten
Spelters Kroketten

Familiezaak Spelters is met hun 28 jaar ervaring dé gespecialiseerd in aardappelkroketten en andere verse aardappelbereidingen.

Philip's Biscuits
Philip's Biscuits

Philip's Biscuits is ontstaan ​​uit de droom om een ​​eerlijk artisanaal koekje tot iets meer te verheffen dan een gewoon koekje. We wilden laten zien dat je ontzettend veel kunt variëren met smaken en texturen om zo tot een heerlijk en eerlijk koekje te komen.

MoMe
MoMe

In 2004, the idea emerged of having a cube of premium Belgian chocolate on a stick to dissolve in hot milk and end up with a cup of mouth-watering hot cocoa. About a year later, this unique concept was launched.

Bosto
Bosto

Al 70 jaar de lekkerste en nog altijd vol van energie. We eten goed en voelen ons nog beter. En dat gevoel willen we jou ook schenken. Reken dus gerust op Bosto voor jouw gezonde portie rijst én granen.

Wildiers
Wildiers

Met witloof en eigengeteelde groenten gingen Nicole en Guido naar de plaatselijke boerenmarkten. Daar er al wat overschot van augurken, bloemkool, rabarber en ander fruit was werden er pickles gemaakt.

Désirée by Roger van Damme
Désirée by Roger van Damme

Heerlijke bakproducten, biscuits en lekkers voor het ontbijt van meester-pattisier Roger van Damme.

Qinti
Qinti

QINTI zag het levenslicht in 2018 nadat Chef Peter en avonturier Franklin - toen net terug uit Peru - op zoek gingen naar een gezond maar smaakvol vegetarisch alternatief. Na enkele testen in de keuken ontdekten ze dat quinoa hét ideale startpunt was: lekker in de eerste plaats, gezond en duurzaam erbovenop. Dat smaakte naar meer!

Magic Chocolates
Magic Chocolates

Om een variatie aan heerlijke chocolades te maken, heb je niets anders nodig dan het beste van de natuur. Sinds 2014 is er daarom Magic Chocolates, een Belgische chocolade die natuurlijk, bio en vegan is. Bij Magic Chocolates vinden we dat iedereen van chocolade moet kunnen genieten. Daarom kwam het idee om heerlijke chocolade te maken die ook volledig allergenenvrij is.

Jusré
Jusré

JusRé zijn koudgeperste sappen. Het grote voordeel van deze cold pressed Juices, Shots, Drinks, Smoothies en Soups is dat ze vlot door het lichaam worden opgenomen. Een instant boost aan vitamines, mineralen en antioxidanten dus.

Chips de Lucien
Chips de Lucien

Heerlijke artisanale chips. Ontdek een waaier aan verrassende smaken.

Brouwerij Alken-Maes
Brouwerij Alken-Maes

Sinds 2019 bestaat Alken Maes uit de Brouwerijen Cristal in Alken, Affligem in Opwijk, Mort Subite in Kobbegem, Cidrerie Stassen in Aubel en Mouterij Albert in Puurs-St-Amands. Dit is de vrucht van jarenlange samenwerkingen en een lange geschiedenis.

Brouwerij De Hoorn
Brouwerij De Hoorn

Uitzonderlijke bieren ontstaan niet zomaar. Vanuit de passie om te blijven innoveren bouwde brouwerij Palm daarom een nieuwe micro-brouwerij: De Hoorn. Onze biermeesters experimenteren er volop met kruiden, hop, fruit en hout. Ze testen er nieuwe combinaties van gist, hop en manieren om het bier te rijpen.

The French Kiss Club
The French Kiss Club

he French Kiss Club biedt heerlijke rosé wijn in blik aan, afkomstig van Franse druiven en met een fruitig smaakpalet, perfect uitgebalanceerd om je tong te prikkelen en je geest op te frissen.

Chalo
Chalo

Het authentieke Chai Latte recept, rechtstreeks uit de straten van India! Dit bekroonde premix Masala poeder is perfect voor elke dag. Maak een heerlijk kopje chai in enkele minuten met de Chalo Masala chai premix poeder. Het is veganistisch en 100% natuurlijk.

OKONO
OKONO

Voeding heeft niet alleen een belangrijke impact op onze gezondheid op lange termijn, maar ook op onze dagelijkse vitaliteit en levenskracht. Precies om die reden koos Okono een paar jaar geleden met volle overtuiging voor een keto-levenstijl.

Quinette
Quinette

Quinette werd bedacht door de Belgische Amandine, ofte “Dinette” voor de vrienden. Je raadt het al, “Amandine” … “Dinette” … “Quinette” … de naam groeide spontaan en verwijst uiteraard ook naar het belangrijkste ingrediënt: Quinoa!

Vis & Dis
Vis & Dis

Bij Vis & Dis kan iedereen proeven én meenemen van al het voortreffelijke dat de zee te bieden heeft.

Kaasaffineurs Van Tricht
Kaasaffineurs Van Tricht

In 1978 nam Michel Van Tricht de zaak over van zijn vader. Van kaasspecialisatie was er toen nog geen sprake, maar daar kwam met de komst van Michel verandering in.

Jules Destrooper
Jules Destrooper

Jules Destrooper is een Belgisch bedrijf dat koekjes maakt, vooral bekend om zijn typische natuurboterwafeltjes, de Lukken.

Gezond van bij ons
Gezond van bij ons

Agnes groeide op tussen de fruitbomen van haar ouders en kreeg de smaak goed te pakken. Samen met haar man Luc startte ze haar eigen fruitbedrijf met appels en peren maar dat ging niet zonder slag of stoot.

Ginger Jack
Ginger Jack

Who's Jack?Ginger Jack is een natuurlijke gember drank met koudgeperste biologische gember uit Zuid-Amerika. Dit wordt aangevuld met vers geperste 'biologische' limoenen en citroen. Alles op smaak gebracht met verse munt en een warm kruidenboeket.

La Favo
La Favo

La Favo is ontstaan uit mijn passie voor lekker en voedzaam eten. Elke dag geniet ik van producten die mij de energie geven om de dingen te doen die ik graag doe. Het viel me op dat er geen spannende en écht goede ontbijtproducten in het schap te vinden waren. Ik besloot om zelf aan de slag te gaan in mijn eigen keuken.

Seaberry Liquids
Seaberry Liquids

Duno is een unieke en verfrissende drank gemaakt van duindoornbes, een vrucht dat in de duinen groeit aan de Belgische kust. Ze zijn een enorme bron van vitamine C en worden daarom beschouwd als een "superfood". Ze hebben een exotische smaak en bevatten toetsen van citrus en mango. 

Moonpop
Moonpop

De popcorn van Moonpop is een héérlijke én gezonde snack.

The Holy Berry
The Holy Berry

Hello, Wij zijn Stephen en Margaux, co-founders van Holy Berry. Zoals elk goed verhaal, begint dat van ons op een avontuurlijke reis naar de andere kant van de wereld: Australië. Daar ontdekten we al snel één van de geheimen van de surfers, de açai bes.

Wycam's
Wycam's

Wycam’s is een Belgische producent van traditioneel en kwaliteitsvol hard suikerwerk dat gemaakt wordt volgens een zeer modern fabricageproces. Alle producten worden vervaardigd met hoogwaardige ingrediënten en verpakt met de modernste technieken.

Noble
Noble

Sinds 2015 komen ook de allerbeste kazen tot hun recht in de knapperige kaaskoekjes. Noble lanceert een nieuw merk, Noble Savoury : Krokante aperitief koekjes op basis van oud gerijpte kazen.

Boerinneke
Boerinneke

Al zestig jaar lang wordt langs de oevers van de Schelde in Sint-Amands één van de lekkerste choco’s van het land gemaakt: de choco van Boerinneke. Wat ooit werd opgestart als een lokaal zuivelbedrijf groeide uit tot één van de grootste producenten van het land.

Buddy Buddy
Buddy Buddy

Een paar jaar geleden begonnen Matt & Julien thuis te experimenteren en hun eigen nut butters te maken, toen ze besloten om over te stappen op een volledig vegan lifestyle. Ze hebben altijd al een hekel gehad aan toegevoegde ingrediënten.

Confiserie Roodthooft
Confiserie Roodthooft

De snoepjes met koffiesmaak, de Caramella Mokatine, bijgenaamd ’t Arabierke, zijn niet alleen in België een succes maar ook in het buitenland. Ze behoren tot de vijf best verkochte harde snoepjes ter wereld. Het wordt al drie generaties lang in Antwerpen gemaakt.

Carlier
Carlier

Alles begon in 1949. Naar het voorbeeld van zijn vader, een confiseur-detailhandelaar, zet Rodolphe Carlier zijn eerste stappen in de nougat productie, een markt waarop in vergelijking met andere confiserie sectoren, op dat moment relatief weinig concurrentie was.

Pomton
Pomton

PomTon, dat ken ik al? Of misschien krijg je wel een bepaalde smaak in de mond bij de namen Eskimo, Tennisbal, Valse Duvel of Chose? Dat klopt: de combinatie van pompelmoessap en tonic samen in één glas is een heerlijke dorstlesser na het sporten of op een zonnig terrasje.

Vondelmolen
Vondelmolen

Met een traditie van meer dan 150 jaar combineert Vondelmolen een “ambachtelijke” peperkoekbakkerij met de filosofie van een modern familiebedrijf. Op de historische locatie aan de Vondelbeek bakken ze iedere dag weer de lekkerste peperkoek voor jou. En dat doen ze niet zomaar.

Antico Pizza
Antico Pizza

Pizza gemaakt met passie - en dat proef je! Een traag gefermenteerd deeg, hoge kwaliteit toppings en een gloeiend hete oven laten toe om echt verse en smakelijke pizza's op je bord te toveren! Met een over-verdiende 7e plaats vind je Antico terug in de top 25 beste pizza's in België.

YOLO
YOLO

YOLO sluit geen compromissen. Noch qua smaak, noch qua alcohol. En toch bevat YOLO de helft minder calorieën dan een vergelijkbaar speciaalbier, drie keer minder calorieën dan wijn en veertig keer minder calorieën dan een cocktail.

RoomeR
RoomeR

RoomeR kiest bewust voor duurzame vormen van economisch handelen. RoomeR investeert in mensen. Bottelen gebeurt in samenwerking met Ryhove. Ze kiezen resoluut voor diversiteit, maatschappelijk verantwoord ondernemen en een participatieve bedrijfscultuur.

Karma Karma
Karma Karma

Griet werkte twaalf jaar in een groot bedrijf in product ontwikkeling en later ook in de verkoop. Veel werken, lange dagen en vaak onderweg. Ze eet graag en heeft een passie voor gezonde voeding, maar ze at ook veel broodjes, croissants en andere minder gezonde snacks. 

Brouwerij Duvel Moortgat
Brouwerij Duvel Moortgat

De geschiedenis van Duvel Moortgat is er een van respect voor traditie en familiewaarden. De familie Moortgat investeert consequent in de brouwerij, om de perfecte kwaliteit van het bier gegarandeerd te houden. Mede hierdoor krijgt Duvel wereldwijd erkenning als dé referentie voor speciaalbier met hergisting op fles.

Brouwerij van Achouffe
Brouwerij van Achouffe

Het verhaal start eind jaren 70, in het hartje van de Vallei der Feeën, op het ogenblik dat 2 schoonbroers, Pierre Gobron en Chris Bauweraerts, beslissen hun eigen bier te brouwen. En zo geschiedde, in de garage van de schoonmoeder van Chris. Het eerste brouwsel van 49 liter zag het licht op 27 augustus 1982.

Yumbel
Yumbel

Yumbel kookt verantwoord lekker eten alsof het uit jouw eigen keuken komt! Elke week creëren ze een ander menu waaruit je kan kiezen. Gezond, vers, maar vooral lekker. Een goede maaltijd begint bij de ingrediënten.

The Dutch Weed Burger
The Dutch Weed Burger

Na een intensieve periode als dierenrechtenactivist volgde Mark Lisette in 2012 naar New York als documentairemaker. Niet veel later werd het concept van The Dutch Weed Burger geboren. Tegenwoordig vervult Mark de rollen van founder, CEO, impact officer, creatieve spil én vegan grillmeister.

Salute
Salute

Salute werd gecreëerd door twee broers, Jan en Tim, met een missie om de wijnindustrie op zijn kop te zetten. Ze vertrokken van de passie voor wijn, de liefde voor Italië en het idee dat wijn je levensstijl moet complementeren!

KRIKET
KRIKET

KRIKET is een Brusselse start-up gestart door broer en zus Michiel en Anneleen. Toen ze het enorme potentieel van de krekel als alternatieve eiwitbron ontdekten, gingen ze aan de slag in de keuken om ‘het perfecte tussendoortje’ op de markt te brengen. Gezond & lekker.

MURO
MURO

MURO is een Belgisch – Portugese familieonderneming met zijn eigen boomgaard gelegen in Portugal. Ze zijn verantwoordelijk voor het ganse proces van aanplanten van de olijfbomen tem het bottelen van de olijfolie. Het bottelen zelf gebeurt in België.

BARÚ
BARÚ

Gunther D’hondt en Maarten Krikken wilden het favoriete snoepje uit hun kindertijd heruitvinden: marshmallows of ‘spekken’. De luchtige wolkjes van Barú worden gemaakt met natuurlijke ingrediënten en overgoten met een laagje knapperige chocolade.

Les Tartes de Françoise
Les Tartes de Françoise

Taarten & quiches voor elke dag. Je hoeft niet te wachten op een speciale gelegenheid om van onze taarten en quiches te genieten! Onze smakelijke hartige taarten en quiches zijn dé perfecte eenvoudige en evenwichtige maaltijd.

Provamel
Provamel

Water in wijn veranderen is misschien wat veel gevraagd, maar met de Provamel-producten kan je tal van plantaardige gerechten maken, en dat is misschien nog veel lekkerder. Provamel biedt heerlijk plantaardige, biologische en duurzame producten aan waaronder drinks, alternatieven voor yoghurt, melk en nog veel meer.

Brussels Ketjep
Brussels Ketjep

In 2010 was er in Brussel een ketje ( bengel in brussels dialect ) die geloofde in een hele nieuwe ketchup met meer tomaten voor meer smaak. Na twee jaar van fine tuning, was het eerste Belgische ketchup merk, Brussels Ketjep, geboren en was het een onmiddellijk succes.

Chocolat Essentiel
Chocolat Essentiel

Gezonde chocolade?! Al de pralines zijn gemaakt uit biologische cacao en honing speciaal geselecteerd om een natuurlijke bron van ijzer, koper en chroom te zijn. Om die reden stimuleren ze het geheugen en de concentratie.

Jacob's Taste
Jacob's Taste

Bij Jacob's Taste zijn de kernwoorden ambacht, pure smaken, herkenbare gerechten, lekker eten en lokale producten. De lokale huischefs van Jacob's Taste maken dagelijks overheerlijke en verse gerechten voor Lokkal.

Beauvoords Bakhuis
Beauvoords Bakhuis

Bakken kunnen ze bij het Beauvoords Bakhuis beter dan wie ook. Als derde generatie pannenkoekenbakkers gebruiken ze nog altijd het artisanale recept van hun grootmoeder.

Davai Delicious Dumplings
Davai Delicious Dumplings

'Dumplings' is een koepelterm voor verschillende variaties gevulde pasta. Ze komen in alle kleuren, vormen en smaken. Deze Davai Dumplings zijn plantaardig, vegan & biologisch.

Mathias Nijs
Mathias Nijs

Ik ben Mathias Nijs, huischef van Lokkal. Mijn passie voor de goede lokale keuken, geef ik wekelijks aan jullie door via mijn recepten op de website van "beter eten van bij ons".

Clarembeau
Clarembeau

Frédéric Clarembeau, de oprichter van Clarembeau die sinds 2017 chocolade en andere zoetigheden produceert met enkel eerlijke en lokale producten.

Sweet Cuberdons
Sweet Cuberdons

De neuzekes of de cuberdon, wie kent ze niet? Het kegelvormige snoepje wordt tot op de dag van vandaag nog steeds gedeeltelijk met de hand gemaakt.

Morango Fruits
Morango Fruits

Verse aardbeien van half maart tot en met de eindejaarsfeesten? Daarvoor moet je bij Morango zijn! Of vanaf nu ook bij Lokkal in de app.

Hustin
Hustin

Philippe Hustin, de oprichter van het familiebedrijf start begin 1960 in het hartje van Glaaien, Luik. Zowel appelen als peren worden er op zorgzame wijze geteeld.

Biogeitenboerderij De Volle Maan
Biogeitenboerderij De Volle Maan

Hier grazen de geiten zoveel mogelijk buiten. Vanaf de eerste zonnige dagen, tot soms wel november vind je ze op onze omliggende weilanden. Tot op de dag van vandaag wordt alles handgemaakt.

Les Chocolats d'Edouard
Les Chocolats d'Edouard

Met meerdere internationale prijzen in de chocoladewereld op zijn palmares is het duidelijk dat Edouard zich onderscheid met zijn creatieve producten.

Siroperie Artisanale d'Aubel
Siroperie Artisanale d'Aubel

Ambachtelijke producten met ingrediënten van hoge kwaliteit en een know-how die van generatie tot generatie doorgegeven wordt. De siroopfabriek in Aubel blijft zo een familiebedrijf.

LIQ
LIQ

Jorgo Struyve en Nicolas Destoop, 2 Belgische ondernemers die het nieuwe speelse ijs-sorbetmerk LiQ lanceerden. LiQ is niet zomaar een ijsje. Het is een manier van leven & genieten.

Bodhi's Ice Cream
Bodhi's Ice Cream

Bodhi’s Ice Cream verrast je telkens weer met een explosie van overheerlijke smaken. Dit ijs is niet alleen bijzonder lekker, je voelt je er ook extra goed bij.

Keurslager Bart Vingerhoets
Keurslager Bart Vingerhoets

Deze keurslagerij heeft 36 jaar ervaring achter zijn naam staan nadat Bart op 23-jarige leeftijd met zijn vrouw Anne hun zelfstandige slagerij openden in Mechelen.

Bel'Croquette
Bel'Croquette

Bel'Croquette. Dat zijn trotse Belgische kroketten met een eerlijke smaak. Eens je ze hebt geproefd wil je geen andere meer. Deze handgerolde kroketten worden gemaakt met eerlijke & echte producten.

Azwijn
Azwijn

Na een intensief jaar hebben ze met trots in 2017 de puur & ongefilterde azijn aan de wereld getoond. Door de lokale appelsoorten Jonagold & Elstar te combineren, bottelen ze met liefde de authenticiteit van Zwijndrecht.

Gr'EAT Granola
Gr'EAT Granola

Great Granola is een biologische en glutenvrije granola, zelfgebakken in België en gebaseerd op een zelfgemaakt recept. Het is niet enkel gezond maar ook superlekker!

Alchemist Bottled Cocktails
Alchemist Bottled Cocktails

Het Alchemist verhaal start drie jaar geleden achter de schoolbanken als afstudeerproject. Door het succes is ondertussen de stap gezet van student naar full time ondernemer.

Evlier
Evlier

Bij elke keukenprins(es) vind je de typische specerijenpotjes van Evlier. Ze zijn hun “schatten van smaak”. Sinds 1947 maken ze deel uit van onze Bourgondische traditie van verfijnde kwaliteit.

Breydel
Breydel

Breydel staat voor op en top Belgisch vlees vervaardigd op ambachtelijke wijze. Om liefhebbers te laten genieten is kwaliteit voor ons een topprioriteit. We kiezen voluit voor eerlijk, lokaal, enig, expert en fier.

Noyen
Noyen

Eerlijke aanpak. Heerlijke smaak. 100 Jaar geleden begon Noyen als een Gentse slagerij. Intussen is de vierde generatie al aan de slag in dit Evergemse vleesbedrijf, gespecialiseerd in een heerlijk assortiment van pensen.

Jouw product in de Lokkal-app

Goesting in Lokkal?

Download de app
1e bestelling = €15 korting
(min bestelling v €50)

Bedankt voor je interesse in Lokkal! De downloadlink is onderweg.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
app store logoplay store logo