Het beste vlees van bij ons

Pure ambacht

Bij Lokkal vind je het lekkerste vlees van eigen bodem. We werken samen met gepassioneerde beenhouwers die niet alleen kennis hebben van het vak, maar ook het welzijn van hun dieren voorop stellen. Alleen zo kunnen ze hun vlees die verfijnde smaak geven en producten leveren van de hoogste kwaliteit.  

Jos Theys Boerderij

Malse filet pur, sappig stoofvlees of een sublieme côte à l'os... Voor een verrukkelijk stukje vlees ben je bij Jos Theys aan het juiste adres. Al van kleins af aan hielp hij zijn vader in de veehandel en zet met hart en ziel al bijna dertig jaar deze familietraditie voort.

Meatier

Philippe en Veerle kweken onder meer Limousin-runderen en brasvarkens, en verwerken ook al het vlees op hun eigen hoeve. Hun dieren worden omringd met de beste zorgen en krijgen uitsluitend zelfgeteeld voer, zoals voedzame spelt en suikerbiettopjes als tussendoortje.

Bart Vingerhoets

Bij Bart Vingerhoets kun je terecht voor al je dagelijkse vleeswaren, zoals blinde vinken of chipolata's, en charcuterie. Denk aan verse, huisbereide salades waaronder kip curry, tonijnsalade of américain preparé, en ander beleg zoals hespenworst, ham of kipfilet.

Jos Theys
Veerle en Philippe van Meatier
Bart Vingerhoets en zijn dochter Menalie

Dit vind je misschien ook interessant

4/4/2022

Zo dek je de perfecte paastafel

25/4/2022

Hoe bestellen bij Lokkal

24/3/2022

(H)eerlijke hoeveproducten: dit is MilkShop

Goesting in Lokkal?

Download de app
1e bestelling = €15 korting
(min bestelling v €50)

Bedankt voor je interesse in Lokkal! De downloadlink is onderweg.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
app store logoplay store logo