7 redenen om voor Lokkal te kiezen

De beste kwaliteit

Kiezen voor Lokkal, dat is kiezen voor de beste kwaliteit op de markt. Alleen het beste van het beste krijgt een plekje in onze app. We kiezen onze smaakmakers dan ook zorgvuldig uit. Het zijn mensen met kennis van zaken en een ongelofelijke passie voor hun product. Ken je Les Tartes de Françoise, Think Tomato, Jos Theys boerderij en Ritchie limonades al?

Van bij ons

Onze smaakmakers zijn stuk voor stuk vakmensen uit alle hoeken van het land. En daar zijn we trots op. België heeft dan ook zó veel lekkers te bieden: heerlijk verse groenten en fruit, lokale topbiertjes, verrukkelijk mals vlees, kakelverse eitjes, uitzonderlijke kazen en ga zo maar door. Achter ieder Lokkal-product zit een mens met een verhaal. Ontdek al onze smaakmakers en laat je verrassen.

Altijd kraakvers

Lokkal werkt zonder voorraad. Wij bestellen pas bij onze smaakmakers wanneer jij op ‘bestellen’ hebt gedrukt. Je groenten, fruit, vlees, vis ... worden dus dagvers opgehaald bij onze leveranciers en kraakvers bij jou thuis geleverd. Recht van bij de boer op je bord. Zonder omwegen.

Gekoeld aan huis geleverd

Wij leveren van maandag 18u tot zaterdag 14u aan huis, verspreid over 10 levervensters. Onze gekoelde bestelwagens zorgen ervoor dat je bestelling vers blijft, maar ook dat dranken direct op schenktemperatuur zijn.

Wanneer het jou uitkomt

Bij Lokkal bestel je wanneer het jou uitkomt. Op de dag van levering krijg je 's middags een mailtje met een nauwkeuriger tijdslot van 1 uur. Je kunt je bestelling ook zelf tracken. Zo weet je precies wanneer we met jouw lokaal lekkers voor de deur staan. Vandaag besteld is morgen in huis.

Voor een eerlijke prijs

Wanneer je winkelt bij Lokkal weet je dat je een faire prijs betaalt. Die belofte doen we ook naar onze leveranciers. Een eerlijke prijs voor onze smaakmakers en (h)eerlijke producten van topkwaliteit voor jou: win-win!

Betaal met maaltijdcheques

Lokkal maakt het je graag makkelijk. In de app betaal je in een wip met maaltijdcheques van Sodexo en Monizze. Uiteraard aanvaarden wij ook betalingen via Bancontact/Payconiq, kredietkaarten en Paypal.

€ 15 korting voor jou

Goesting gekregen om Lokkal te proberen? Voeg LOKKAL2022 toe tijdens je check-out en krijg €15 korting op je eerste bestelling vanaf €50.

Dit vind je misschien ook interessant

4/4/2022

Zo dek je de perfecte paastafel

25/4/2022

Hoe bestellen bij Lokkal

24/3/2022

(H)eerlijke hoeveproducten: dit is MilkShop

Goesting in Lokkal?

Download de app
1e bestelling = €15 korting
(min bestelling v €50)

Bedankt voor je interesse in Lokkal! De downloadlink is onderweg.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
app store logoplay store logo